gallery/color_logo_transparent

 

 

gallery/10659227_635838933197515_7257024931429358465_n

De benaderingen waar ik graag gebruik van maak:

  • - Cognitieve (gedrags) therapie
  • - Oplossingsgerichte therapie
  • - Narratieve benadering
  • - Terapeutisch schilderen

 

 Aanbod

 

mail: lifeart4u@gmail.com

tel: 06-24590110

You

YOU is een nieuw concept van Windmills-Counseling & Therapy en URT-Art. YOU gaat voort op Sta Op en Schitter door middel van vijf creatieve verhalende sessies in een groep of individueel. In deze sessies maken we gebruik van verschillende werkvormen: vertellen, journalen, schilderen, waardenspel, kernkwaliteiten. Deze benadering is geschikt voor mensen met onzekerheid, moeite met keuzes, rouwverwerking, of als je op een kruispunt staat. Aan het einde van deze vijf sessies hebben gebeurtenissen een plek, heb je een reis gemaakt naar je eigen hart, jouw krachten en zwakheden, en heb je zicht op de toekomst. Aan het einde heb je zelfvertrouwen opgedaan, durf je te erkennen wie je bent en waar je voor gemaakt bent en heb je een praktisch plan om alles toe te passen.

 

 

 

gallery/img_5689
gallery/img_5692

 

Door een oplossingsgerichte benadering, creatieve interventies en krachtgericht werken maken we de therapie effectiever.

Het aanbod is gegoten in de vorm van  individuele gesprekken, creatieve therapie, echtpaarcoaching, de training You

       

Training communicatie

Hebben jij en je partner moeite met communiceren? Kom voor een kortdurend traject naar Windmills. In vijf sessies leren jullie praten, luisteren, je kwetsbaar opstellen, veiligheid creeren en conflicten uitpraten. Dit kortdurende traject geeft langdurende resultaten en kost 350 euro.

De training communicatie is ook voor bedrijven en teams op de werkvloer toegankelijk. Mogelijke onderwerpen: gesprekstechnieken, feedback geven en ontvangen, effectief vergaderen, teambuilding. De training wordt op maat gemaakt voor een dag of een dagdeel.