Windmills-Counseling&Therapy

gallery/-3 copy 2

Behalve mijn kennis heb ik ook een stuk ervaringsdeskundigheid: ik heb ooit een angststoornis gehad en ik ben vrij gekomen door de kracht van God en daarna een lang herstelproces doorlopen. Klik hier om mijn verhaal te lezen..

 

 

 

gallery/-3 copy 2

 

Na jarenlang werkzaam te zijn geweest in de GGZ en andere zorginstelingen leek het tijd te worden voor iets anders. Windmills-Counseling&Therapy is ontstaan vanuit het idee dat mijn hulp het beste gegeven kan worden vanuit een bijbels hebreeuwse mensvisie. Met aandacht voor de gehele mens, in zijn verschillende levensgebieden. De hulp wordt gedaan vanuit verschillende psychotherapeutische benaderingen, met de bijbel als filter. Speerpunten:

- Psychotherapeutische- en counselingstechnieken

- Christelijke achtergrond

 

 

 

 Mijn hart gaat uit naar diegenen die moeite hebben om zich in deze maatschappij staande te houden door psychische en/of psychiatrische klachten. Mijn visie is door de jaren heen gegroeid en gegrond op ervaring en een bijbelse visie. Het karakter van Windmills-Counseling&Therapy: 

- Aanvaarding: Je kunt sneller herstellen als je eerlijk onder ogen ziet waar je op dit moment bent. Hoe gebroken je ook bent,  je bent zeer waardevol en jij kunt iets betekenen in de maatschappij.

- Er is hoop. Er is veel meer hoop dat je denkt. We leren de clienten om anders en verder te kijken dan datgene wat voor ogen is en te gaan voor een optimaal herstel.

- Creatief denken: we leren de clienten om uit te gaan van alle mogelijkheden die er zijn, en nieuwe mogelijkheden te creeren en te ontdekken.

- Groei: groei is inherent aan wie we zijn. Iedereen kan groeien en elk stapje is er weer een.

 

 

 

 

 

 

Windmills-Counseling&Therapy

 

Mail: lifeart4u@gmail.com

Tel: 06-24590110

gallery/img_5942